Wij staan weer op de startersdagen in Den Bosch

Wij staan weer op de startersdagen in Den Bosch

 

Op 4 september staan wij weer bij Startersdagen in Den Bosch. Daar helpen we om startende ondernemers met vragen over klanten vinden en klanten binden. We geven daar een presentatie volop tips over verkoop. Vorig jaar was een succes, heel leuk om te doen en hele fijne reacties ontvangen. We hebben er al zin in. Kom je ook? Kijk op voor aanmeldingen.

 

Ik help zelfstandige ondernemers met hun administratie, belastingen en opstart en opbouw van hun bedrijf.

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden.

 

Pauline Mulders

Ik ben Pauline Mulders-Klep, financiele ZZP choach, eigenaar van Admin-online. Ik help zelfstandige ondernemers meer te verdienen met hun bedrijf door financieel coaching.

Geef een reactie