Ondernemers Taal & Tips

Lees onze laatste tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Zelfstandigenaftre en urencriterium

 

 

De Nieuwe Kleine OndernemersRegeling (KOR)

belastingtips FOR

Sparen voor je oude dag

De fiscale oudedagsreserve is ook een mogelijkheid om inkomstenbelasting te besparen voor IB ondernemers. Maar let op: zijn wel belangrijke aandachtspunten bij de fiscale oudedagsreserve.

Lees meer>>>

Zelfstandigenaftrek en urencriterium

De zelfstandigenaftrek is een van de grootste aftrekposten voor de ondernemer. Bovendien hangen hier ook nog verder een aantal posten vanaf.

Lees meer >>>

btw tips verteerkosten

Verteerkosten zoals kop koffie onderweg, lunch onderweg, etentje met klanten of tijdens koopavond of overwerk kunnen als kosten worden opgenomen als deze wel aantoonbaar zakelijk zijn. 

Lees meer >>>

Investeringen

Laat de belastingdienst meebetalen aan investeringen

Voor een ondernemer is er ook een extra mogelijkheid om belasting te besparen wanneer je investeringen doet voor je eigen bedrijf.

Lees meer >>>

nieuwe KORregeling

De nieuwe Kleine OndernemersRegeling (KOR)

Voor ondernemers met een lage jaarlijkse omzet is er voor de BTW een nieuwe Kleine OndernemersRegeling

Lees Meer >>>

Bij extreme inkomensverschillen in drie opeenvolgende jaren is een manier om extreem hoge of lage inkomsten in verschillende jaren te vereffenen met andere jaren.

Lees meer >>>

belastingtips

Wil jij meer belastingtips? Gratis downloaden mag

Wil jij er zeker van zijn dat je niet teveel belasting betaald? En wil jij meekijken met je boekhouder of je wel alle voordelen benut? Het kan je honderden euro’s opleveren.

Download ons gratis ebook

Auto op de zaak of privé?