Je bekijkt nu Startersdagen Dordrecht op 4 oktober 2018, kom jij ook?

Startersdagen Dordrecht op 4 oktober 2018, kom jij ook?

 

Klanten vinden, klanten binden, hoe doe je dat?

Op het komende event van startersdagen.com op 4 oktober 2018 in het stadion van FC Dordrecht staan wij ook weer met een stand en geven we een presentatie voor de ondernemers. Entree is gratis, kom jij ook?
De presentatie gaat over Klanten winden, klanten inden, hoe doe je dat?
Als ondernemer komt er veel op je af, zeker als je startende bent. Buiten alles alleen te moeten kunnen en doen op je eigen vakgebied krijg je er ook veel ondernemerstaken bij. Hoe bepaal ik mij prijs, waar vind ik klanten, moet ik adverteren, moet ik Social media gebruiken, netwerken hoe doe je dat en heeft dat nut…… en nog veel meer vragen heb je waarschijnlijk.
In deze presentatie gaan we je een aantal belangrijke tips geven voor ondernemers op het commercieel vlak, de verkoop. De verkoop is natuurlijk niet het enige onderdeel van je eigen bedrijf maar wel een heel belangrijk onderdeel. Want als het uiteindelijk niet lukt om genoeg te verkopen dan komen er onvoldoende financiën binnen. Daardoor kom je al snel vast te zitten met je eigen bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk om ondernemers hier mee te helpen. Wij geven je goede tips en een actieplan waarmee je meteen aan de slag kunt. Zodat jij de beste klanten kunt vinden en helpen en daarmee een prachtig bedrijf op kunt bouwen.
En voor elke deelnemer hebben we nog een boekje met tips om geld en tijd te besparen met administratie en belastingen.
Ik ben Pauline Mulders, financiële ZZP coach. Ik help ondernemers om meer te verdienen met hun eigen bedrijf.

Voor aanmeldingen kijken op https://startersdagen.com/evenementen/startersdag-drechtsteden/

 

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie