Je bekijkt nu Gratis online masterclass Klanten Vinden, Klanten Binden
Klanten Vinden Klanten binden

Gratis online masterclass Klanten Vinden, Klanten Binden

Ben jij ZZP en wil jij jouw bedrijf een boost geven? Doe dan mee met deze online masterclass.

Dan gaan we samen aan de slag om succesvol in beeld te komen bij jouw doelgroep.

Samen met een kleine groep ondernemers in een veilige omgeving om elkaar te helpen, stimuleren en motiveren.

Op internet Zie ik vele berichten langs komen dat je met kleine moeite veel kunt verdienen. Zo werkt het niet, het is niet even snel rijk worden.

Het is immers je bedoeling toch om de klanten goed te helpen?

Hoe dan wel? In deze masterclass vertel in je de meest gemaakte fouten en hoe je deze op kunt lossen.

Ik ben Pauline Mulders van Admin-online. Ik ben een financieel businesscoach voor ZZP en kan je leren hoe jij meer winst creëert met jouw eigen bedrijf.

Ik ben geen marketeer en ga je ook geen marketing of reclamesystemen of tools verkopen.

Wel ga ik je leren hoe je zelf goed aan de slag kunt. Het is de bedoeling om met regelmatige kleine stappen in beeld te komen bij jouw doelgroep zodat zij jou leren kennen en gaan leren vertrouwen.

Dat heeft tijd nodig en daar moet je met een goed plan aan werken. Dat plan gaan we maken. Ik ga je leren hoe je dat aan kunt pakken, de do’s en ook de dont’s.

Want ik zie ook vaak berichten voorbij komen die het juist NIET goed aan pakken, de fouten die ik regelmatig zie leg ik je uit zodat jij ze niet hoeft te maken.

Is het allemaal langdradige theorie? Nee, juist niet. Het zijn kleine tips, lessen en opdrachten die jij direct voor jouw eigen bedrijf kunt gaan inzetten.

Ook ga ik je leren hoe je dit in weinig tijd kunt doen zodat je het makkelijk in kunt passen in jouw overvolle agenda. Juist door deze methode krijg je meer overzicht en kost het je veel minder tijd.

Helemaal gratis, geen verplichtingen. Ik ben een groot voorstander van het principe: GEVEN. Dat ga ik je ook uitleggen hoe dat werkt en waarom dat het zo fijn is om door geven al personen te helpen.

Doe je mee?

Ja, ik doe mee

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie