Je bekijkt nu Doe mee met de Gratis masterclass D.O.E.N. voor ondernemers
Succesvol ondernemen

Doe mee met de Gratis masterclass D.O.E.N. voor ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je meer winst met je eigen bedrijf?

Dan heb ik iets heel erg interessants voor jou.

JA, IK DOE MEE

Wie ben ik? Ik ben Pauline Mulders van Admin-online en ik help ZZP met hun ABC, ik help de zakelijk zelfstandige professional met hun Administratie, Belastingen en die Coach op ondernemersvaardigheden zodat ze meer winst kunnen halen met hun eigen bedrijf. En hoe doe je dat dan, meer winst behalen met je eigen bedrijf?

Daar heb ik een online training voor gemaakt en in een gratis webinar leg ik je alles uit over de 12 stappen. Want als ondernemer moet je namelijk niet alleen werken IN je eigen bedrijf,  IN je eigen bedrijf dat is jouw professionaliteit, dat is jouw vakgebied. 

Maar je moet ook werken AAN je bedrijf en AAN je bedrijf dat is de ondernemerskant, dat is management en dat is marketing onder andere. En je ondernemerskant die verdeel ik dan ook weer in drie groepen, in drie vakgebieden, in drie pijlers.

Als eerste is de binnenkant van jouw bedrijf. Dat is echt waar je hart ligt en dat is ook het hart van jouw eigen bedrijf, waar jouw hart ligt en waar het hart van bedrijf ligt. En hoe beter dat je dat voor elkaar hebt hoe steviger, dat noem ik het fundamentele deel, en hoe beter dat je dat ze elkaar het hoe steviger en beter dat jouw bedrijf ook zal zijn.

Het tweede stuk, het 2e stuk zit eromheen het 2e stuk is financiële deel en dat zit hier, dat is de bloedsomloop van jouw bedrijf dus daar moet je natuurlijk heel goed voor zorgen voor je bloedsomloop dat is het financiële deel. Dat is onder andere je verdienmodel, onder andere je tariefberekening onder andere je assortiment opbouw  en sowieso veel financiële plaatje natuurlijk. En wat jij daaraan zou kunnen verbeteren. 

En het derde deel dat is het commerciële deel, dat is hetgeen wat jij naar buiten uitstraalt en wat jij naar buiten uitbrengt. Dus dat is het commerciële deel. Zo moet het echt een heel compleet plaatje worden en dat is niet eenmalig hoe je dat natuurlijk op moet zetten.

Maar er zijn steeds stapjes en stapjes en stapjes is in te verbeteren en je moet altijd die drie vakgebieden in de gaten houden en steeds weer proberen te verbeteren. Want op het moment dat je stopt met verbeteren, nou daar hebben we de afgelopen periode maar genoeg bedrijven gezien die dachten we doen het al 20 jaar en zo het gaat wel goed het gaat al 20 jaar goed. Nou die zijn nu dus geen van allen meer. Dus je moet nooit stoppen met ontwikkelen, je moet nooit stoppen met leren, je moet nooit stoppen met nadenken wat kan ik nog eens beter doen. 

En die online training daar ga ik nu een pilot (proefversie) van draaien. En nu zoek ik een groep met ondernemers die mee willen doen met die pilot. Dus wil jij je kans  grijpen?

JA, IK DOE MEE

Doe dan mee schrijf je dan in voor het webinar, dan leg ik je die 12 stappen uit, dan leg ik je ook precies uit wat de bedoeling is en wat jouw kansen zijn. 

Dus doe mee schrijf je in de masterclass, in het gratis webinar, en ik hoop dat je daar te zien.

JA, IK DOE MEE

Tot dan, op jouw succes en doe je voordeel mee.

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie