Je bekijkt nu ZZP tips voor klanten vinden, klanten binden
Workshop Business Boost 2020

ZZP tips voor klanten vinden, klanten binden

 

Presentatie klanten vinden, klanten binden

Begin september hebben we weer met een stand gestaan op de bijeenkomst van startersdagen.com in Den Bosch. Evenals vorig jaar was er weer een goede opkomst van startende ondernemers. We hebben een presentatie gegeven over klanten vinden, klanten binden. En zo hebben we weer een leuke enthousiaste groep startende ondernemers vele tips kunnen geven hoe ze op zoek kunnen gaan om klanten te vinden maar vooral ook wat ze kunnen doen zodat de klanten hun vinden. Wil jij hierover ook tips van ons? Schrijf je dan in voor een van onze webinars of kom op 4 oktober naar startersdagen in de drechtsteden.

 

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie