Je bekijkt nu BTW aangifte laatste kwartaal. Kleine OndernemersRegeling (KOR)

BTW aangifte laatste kwartaal. Kleine OndernemersRegeling (KOR)

 

Bij de laatste btw-aangifte van het jaar dienen er altijd een paar extra attentiepunten te worden nagekeken. Zo ook de KOR regeling, dit is de Kleine OndernemersRegeling. Als u over het gehele jaar slechts € 1.883 of minder aan btw hoeft af te dragen dan mag u hierop een correctie toepassen zodat u minder hoeft te betalen. Of misschien wel niets. Laat uw btw-aangifte dus goed berekenen. Inmiddels zijn al deze aangiftes ingediend. Als na berekening toch blijkt dat u recht dat op de KOR regeling, dan kunnen we alsnog een gecorrigeerde aangifte indienen voor u.

 

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie