Je bekijkt nu Veel benzinebonnetjes? Gebruik een tankpas!
Auto op de zaak of prive?

Veel benzinebonnetjes? Gebruik een tankpas!

 

Ben je veel onderweg met de auto? Gebruik dan voor het tanken een tankpas. Deze kan je bij verschillende bedrijven aanschaffen zoals ANWB en MKB Brandstof. Ook hebben de meeste benzinestations een tankpas van hun eigen merk. Voor een dergelijke pas wordt meestal wel een borg gevraagd. Maar je hoeft dan geen bonnetjes meer bij te houden. Je krijgt dan elke maand een overzichtelijke rekening voor in je administratie. Dat scheelt veel werk. Bovendien raak je zo ook geen bonnen kwijt en loop je dus geen aftrekposten mis.

 

Wil je nog meer tips? Blijf dan onze Facebookpagina volgen.

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie