Je bekijkt nu Maak van 2020 je beste jaar. Maak een financiele planning
Financieel plan

Maak van 2020 je beste jaar. Maak een financiele planning

Je eigen bedrijf hebben is een hele verantwoording, er komt veel bij kijken. Het is een uitdaging, leuk  en uiteindelijk de bedoeling om er geld mee te verdienen om goed van te kunnen leven.

Als je dat goed wilt doen dat is belangrijk om het financiële deel goed in kaart te brengen. Niet alleen achteraf maar juist ook vooraf, maak een planning.

Maak een financiele planning

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Wanneer je met de auto naar een onbekende bestemming gaat zet je de navigatie aan. Of als je iets niets zoekt ga je op de computer zoeken.
Maar als het om financiën gaat willen we veel, maar toch merk ik vaak de stelling van “ik zie wel hoever ik kom” .

Wat denk je? Als je naar Amsterdam wilt gaan, hoe kom je daar het snelst? Dan begin je ook met plannen, reistijd bekijken, vertragingen, omleidingen enz. En wat extra reistijd inplannen voor het geval dat er toch nog iets tegen zit.

Zo moet je dat ook doen met het financiële deel van je bedrijf.

 

Wil je meer weten? Doe mee met onze gratis challenge. Zet een reactie onder dit bericht of schrijf : Ja of Financieel plan. Dan stuur ik je het ebook en sheets.

Doe je mee?

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie