Je bekijkt nu Welk plan maak jij voor jouw bedrijf te laten groeien?
Maak een financiële planning voor je bedrijf

Welk plan maak jij voor jouw bedrijf te laten groeien?

Gratis online workshop: Maak nu een goed plan

Wat is jouw plan om je bedrijf te laten groeien?

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
Wanneer je met de auto naar een onbekende bestemming gaat zet je de navigatie aan. Of als je iets niets zoekt ga je op de computer zoeken.
Maar als het om financiën gaat willen we veel, maar toch merk ik vaak de stelling van “ik zie wel hoever ik kom” .
Wat denk je? Als je naar Amsterdam wilt gaan, hoe kom je daar het snelst? Dan begin je ook met plannen, reistijd bekijken, vertragingen, omleidingen enz. En wat extra reistijd inplannen voor het geval dat er toch nog iets tegen zit.
Begin met een goed plan op te zetten weet je wat je wilt en hoe je dat gaat organiseren. En vervolgens ga je kijken naar het financiële deel. Wat heb ik nodig, wat zijn de kosten die te verwachten zijn en hoe kun je een goede berekening maken voor de prijzen en tarieven om een goede omzet en voldoende winst te verwezenlijken.

Ga jij aan de slag in de hoop dat het resultaat oplevert alles wel goed komt? Als je op deze manier aan de slag gaat dan zul je zien dat het lang niet zo goed en zo snel gaat als je zou willen. Start met een goed plan.
Gratis online workshop,
https://lnkd.in/dPAeCzf
#zzp #ondernemerschap #dtv #meerwinst

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie