Je bekijkt nu Veel onderweg? Gebruikt dan een extra bankrekening!

Veel onderweg? Gebruikt dan een extra bankrekening!

 

Als je veel onderweg bent en regelmatig ergens gaat eten en tanken, gebruik dan altijd je bankpas. Daarmee heb je meteen een bewijs dat jij deze kosten hebt betaald. Maar als er veel geld omgaat op je bankrekening kan je beter een 2e bankrekening nemen voor de kosten onderweg. Zet op deze 2e rekening regelmatig voldoende geld voor onderweg. Dat kan eenvoudig met een wekelijkse vaste overboeking. Zo maak je zelf een onderscheid tussen de betaal- en pinrekening. Stel dat er met je pas iets gebeurd, diefstal of kwijtraken, dan kan er nooit veel geld mee gemoeid zijn. Dat is veel veiliger!

En ook privé kan je dit toepassen. Een bankrekening voor je inkomsten en vaste lasten en een andere bankrekening voor alle pintransacties zoals je boodschappen.

 

 

Wil je nog meer tips? Blijf dan onze Facebookpagina volgen.

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie