Je bekijkt nu Aangifte inkomstenbelasting indienen voor 1 mei

Aangifte inkomstenbelasting indienen voor 1 mei

 

De belastingdienst geeft dit jaar iedereen de mogelijkheid om de aangifte van afgelopen jaar in te dienen tot 1 mei . Een maand later dan normaal. Maar als u denkt geld terug te krijgen, wacht dan niet te lang. Alle aangiftes die ingediend worden voor 1 april worden namelijk voor 1 juli afgewerkt. De aangiftes die in april pas worden ingeleverd krijgen niet de garantie dat deze voor 1 juli worden verwerkt. Dus lever uw aangifte tijdig in.

 

Wil je een reactie terug geven? Welke uitdagingen of problemen heb jij op dit moment met je administratie of andere onderdelen van je eigen bedrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Heb jij nog een goede tip? Heeft deze tip je geholpen? We horen graag van je. Een duimpje, hartje of like zijn we blij mee en delen vinden we super tof!

Wil je meer tips voor jouw eigen bedrijf? Volg me dan op Social Media. Dat zou ik leuk vinden. Dan geven we elke dag een nieuwe tip voor administratie, belastingen en verkoop.

Ik help zelfstandige ondernemers met hun financieel resultaat te verbeteren. Een betere financiële planning, een makkelijke en heldere administratie, mis geen belastingvoordelen en hulp met ondernemersvaardigheden voor een goede opstart en opbouw van hun bedrijf.

 

Wil je niet wachten en wil je nu al veel meer tips? Tof! Download ons gratis ebook met meer dan 35 tips om tijd en geld te besparen met je administratie en belastingen.

 

En we hebben nog meer tips voor je. Bekijk ons aanbod in gratis workshops en schrijf je in voor een van onze gratis online workshops.

 

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie