Je bekijkt nu Gratis online workshop: 12 groeikansen voor meer winst met je eigen bedrijf
12 groeikansen voor meer winst

Gratis online workshop: 12 groeikansen voor meer winst met je eigen bedrijf

Wil je gratis tips om je winst te verbeteren, verhogen of te verdubbelen?
Schijf je dan is voor deze online workshop!

Heb jij een eigen bedrijf en kan jij wel wat gratis tips gebruiken om meer klanten te krijgen en beter te verdienen? Dan hebben wij veel tips voor je. Voor je eigen bedrijf zijn er 12 belangrijke facetten die heel belangrijk zijn voor de groei en bloei van je eigen bedrijf.
Dat zijn ook juist de vlakken waarin jouw eigen bedrijf nog kan groeien. Wil je weten welke 12 groeikansen er zijn voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in voor deze workshop. In dit webinar leggen we alle 12 facetten stap voor stap duidelijk uit. En daarmee kan je zelf meteen aan de slag.

Wanneer en waar?
Ik geef deze workshop een paar keer zodat jij kunt kiezen welke dag je het beste uitkomt. Kies uit een van de tijdstippen.
Je kunt deze workshop volgen bij jou thuis achter je eigen PC.

Wat ga je leren?                                                                  
Het opstarten en laten groeien van een eigen bedrijf gaat niet altijd even makkelijk. Maar met de juiste tips kun je daar zelf als ondernemer wel wat aan doen! Met deze workshop geven we je veel tips en inspiratie met duidelijke uitleg o.a.
– ideale product/dienst
– doelgroep
– investeringen
– financiele planning
– marketing
– verdienmodel
– tariefberekening
 
 
Wat kost deze online workshop?
Deze online workshop is helemaal GRATIS. Je hoeft niets af te rekenen en ook geen betaalpas te gebruiken. Je vult alleen je naam en mailadres in op de pagina van deze link. Direct erna ontvang je een mail waarin een link staat naar de wokshop. Deze link kan je aanklikken op het moment dat de workshop begint en zo krijg je contact met mij. Dan kan je mij zien en horen. Via de chat kan je vragen stellen of meedoen met interactieve vragen of stellingen. Ook alle andere deelnemers kunnen dit. De vragen worden dan live beantwoord.
Je kunt dus lekker thuis achter je eigen pc of laptop de workshop volgen. Zet een kopje koffie of thee klaar en leg papier en pen klaar! Want je krijgt veel informatie en tips. Helemaal GRATIS! 
http://REGISTREREN
Dus als je er werk van wilt maken, schrijf je dan in via bovenstaande link!

Pauline Mulders

Winstcoach voor ZZP, Zakelijk Zelfstandige Professionals. Wil jij je bedrijf laten groeien? Meer klanten en meer omzet? Of beter nog meer winst? Doe mee met onze challenge

Geef een reactie