Slimmer ondernemen met winstversnellers

Gefeliciteerd,

Wat geweldig dat je meedoet aan onze Groeichallenge! De mail met je download is al onderweg naar je inbox. Maar voordat je verdergaat, willen we je nog meer waarde bieden. Deze exclusieve pagina krijg je namelijk alleen nu te zien.

Wil jij je ondernemersdromen waarmaken?

Heb jij duizend-en-een briljante ideeën om je eigen bedrijf te starten of een nieuw product of programma te lanceren?

Wil jij die ideeën omzetten in werkelijkheid en een succesvol bedrijf opbouwen en laten groeien?

Wil je jouw creativiteit en visie tot uiting laten komen in je eigen onderneming?

Verlang je naar de mogelijkheid om innovatieve oplossingen te bedenken en unieke producten of diensten aan te bieden?

Wil jij echt impact maken in de levens van mensen, gemeenschappen, of zelfs op een nog groter niveau?

Verlang je naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid?

Wil je de mogelijkheid hebben om jouw eigen inkomen te genereren en financiële stabiliteit en winstgevendheid te bereiken?

Droom jij ervan om je eigen baas te zijn en je eigen professionele leven vorm te geven, met vrijheid en flexibiliteit in je werkuren en -plek?

Zou jij jezelf willen uitdagen naar voortdurende persoonlijke groei en ontwikkeling?

Durft de ondernemer in jou verder te groeien? Ben jij bereid om nieuwe vaardigheden te ontdekken en jezelf voortdurend te verbeteren als ondernemer?

 

Bij onze challenge hebben we ook een online omgeving zodat je meteen aan de slag kunt en ook veel meer informatie kunt vinden. 

Dan hebben wij de perfecte online workshop voor jou in onze Ambitie Academy. Alleen nu voor slechts € 47,-   (normaal € 197,-)

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Waar begin je?

Het starten van je eigen bedrijf en het winstgevend maken ervan vergt veel inspanning en tijd. Daar ben je je vast van bewust. Misschien droom je hier al maanden, of zelfs jaren, van. Je hoofd zit waarschijnlijk bomvol ideeën.

Hoe pak je dat aan?

Hoe begin je? Wanneer begin je? Hoe ga je te werk en waar moet je rekening mee houden? Welke beren zie je op de weg? Welke twijfels en belemmeringen maken je onzeker? Als ondernemer ken je vast de uitdagingen waar je mee geconfronteerd kunt worden.

Geld?

De financiën kunnen een grote uitdaging zijn voor veel ondernemers. Het beheren van de cashflow, financiering verkrijgen en winst maken kunnen soms een worsteling zijn. Het kan lastig zijn om kapitaal te vergaren voor investeringen, marketing en personeelskosten. Beperkte toegang tot financiering kan de groeikansen van een ondernemer beperken. Het dragen van het volledige financiële risico van je bedrijf kan leiden tot onzekerheid.

Ben ik wel goed genoeg?

Twijfels over je eigen kunnen.

Een gebrek aan ervaring in het runnen van een bedrijf kan leiden tot onzekerheid en het maken van fouten. Vooral het gebrek aan ervaring en kennis op bepaalde gebieden, zoals marketing, financiën of operationeel management, kan je vermogen om je bedrijf effectief te runnen behoorlijk tegenhouden.

Te weinig klanten?

Het vinden van klanten en begrijpen van de markt kan een uitdaging zijn voor ondernemers. Het gebrek aan klanten en marktkennis kan het lastig maken om je doelgroep te identificeren, concurrentieanalyse uit te voeren en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen. Vooral in het begin kan het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten een grote uitdaging zijn.

Te veel concurrentie?

Omgaan met concurrentie en manieren vinden om je te onderscheiden is een uitdaging voor elke ondernemer. Als zelfstandig ondernemer moet je concurreren met andere bedrijven in dezelfde branche, wat kan leiden tot prijsdruk en moeilijkheden om klanten aan te trekken. In veel markten is er sprake van intense concurrentie.

 

Hoe hou ik alle ballen in de lucht?

Het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het verbeteren van je productiviteit kan een pijnpunt zijn voor veel ondernemers. Je hebt vaak te maken met hoge werkdruk en moet verschillende taken tegelijkertijd managen. Het effectief plannen en beheren van je tijd kan een uitdaging zijn. Het dragen van veel verantwoordelijkheden kan leiden tot problemen met tijdsbeheer en een balans vinden tussen werk en privéleven.

Administratieve rompslomp

Als zelfstandig ondernemer draag je de verantwoordelijkheid voor alle administratieve taken, zoals boekhouding, belastingaangifte en zakelijke documenten op orde houden. Dit kan tijdrovend en complex zijn en kan je afleiden van de kernactiviteiten van je bedrijf.

Risico's en onzekerheden

Juridische en regelgevende kwesties kunnen een uitdaging zijn voor ondernemers. Het begrijpen en naleven van relevante wet- en regelgeving is essentieel. Daarnaast kun je geconfronteerd worden met risico’s en onvoorziene gebeurtenissen, zoals economische schommelingen en veranderende marktomstandigheden. Het omgaan met deze onzekerheden kan stressvol zijn.

Heb je te veel petten op?

Het opbouwen van een sterk team is essentieel voor het succes van een bedrijf. Het opbouwen en leiden van een sterk team kan een pijnpunt zijn, inclusief het delegeren van werkzaamheden, het stimuleren van teamleden en het omgaan met conflicten. Het vinden en behouden van gekwalificeerd personeel of teamleden voor samenwerking met andere zelfstandigen kan een uitdaging zijn.

Je staat er altijd alleen voor?

Als zelfstandig ondernemer moet je alleen beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen voor het succes van je bedrijf. Dit kan soms eenzaam voelen, omdat je niemand hebt om mee te overleggen of op terug te vallen. Dit gebrek aan ondersteuning en feedback kan het moeilijker maken om problemen op te lossen of nieuwe ideeën te ontwikkelen.

boek actieplan 2023 cove

Laat deze twijfels niet de overhand nemen

Het is belangrijk om deze twijfels en belemmeringen als ondernemer te herkennen en aan te pakken. Ondernemen vereist veerkracht, doorzettingsvermogen en het vermogen om uitdagingen te overwinnen. Durf te falen, op te staan en door te gaan. Als je deze problemen niet aanpakt, kunnen er negatieve gevolgen ontstaan.

 

Je kunt vastlopen in je huidige werkwijze en strategieën, waardoor je groei beperkt blijft en je kansen mist om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit kan leiden tot ontevredenheid bij klanten en het verlies van waardevolle klantrelaties. Zonder nieuwe vaardigheden en kennis kun je geen concurrentievoordeel creëren en benutten, en hierdoor kun je achterblijven ten opzichte van je concurrenten.

Durf te investeren in jezelf en je bedrijf.
De Ambitie Academy is nu beschikbaar voor slechts € 47,- in plaats van € 197,-.

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Weg met die twijfels en uitstellen
dus Werk aan de winkel

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan

In de Ambitie Academy helpen we je met de juiste strategieën en tools om jouw ondernemersdromen waar te maken. Leer hoe je jouw bedrijf succesvol kunt laten groeien en bloeien. Ontwikkel nieuwe vaardigheden, ontdek innovatieve oplossingen en leer je te onderscheiden van je concurrentie. Krijg grip op je financiën, verwerf nieuwe klanten, optimaliseer je bedrijfsprocessen en bouw een sterk team om je heen.

Gelukkig zijn dit problemen wat niet bij iedereen gebeurt maar het zijn wel de specifieke problemen waarmee je kunt worden geconfronteerd. Juist daarom is het raadzaam om op de hoogte te zijn zodat je problemen tijdig kunt opsporen en aanpakken om de beste resultaten te behalen.

Het oplossen van de problemen heeft niet alleen zakelijke voordelen, maar vaak nog belangrijker, voor jezelf. Het geeft ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor ondernemers is het van belang om jezelf te verbeteren en je potentieel volledig te benutten. Om jezelf te ontwikkelen in probleemoplossende vaardigheden en het vinden van effectieve manieren om problemen op te lossen.

Als aanvulling op de challenge hebben wij hiervan ook een online minitraining.

Zo kan je direct al aan de slag en op je eigen tijd en tempo

Maak van je idee

een grandioos plan

en een geweldige oplossing

in 10 eenvoudige stappen

Onze online training Ambitie Academy

Alleen nu voor slechts € 47,-   (normaal € 197,-)

Creeer je DROOMbedrijf

Verdien wat je waard bent

Laat de klanten jou vinden

Dit is waarom je het beste mee kunt doen aan onze minitraining:
Investeren in jezelf kan niemand meer afpakken.
Dat is altijd de allerbeste investering die je kunt doen.

Ontdek wat je zelf kunt

en met onze online support

maak je jouw eigen Actieplan

Onze online training Ambitie Academy

Alleen nu voor slechts € 47,-   (normaal € 197,-)

Verbeter je vaardigheden

Verbeter jouw vaardigheden op verschillende gebieden, zoals marketing, financieel beheer, communicatie en meer. Dit zijn cruciale onderdelen voor succes in jouw onderneming.

Nieuwe inzichten en strategieën

Met onze up-to-date inhoud heb je altijd toegang tot de actuele informatie en vaardigheden die relevant zijn voor jouw vakgebied.

Netwerkmogelijkheden

De mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en professionals in je vakgebied en andere vakgebieden die bij ondernemen van toepassing zijn. Dit kan waardevolle connecties opleveren, zowel voor het uitbreiden van je zakelijke netwerk als voor het vinden van verschillende mogelijkheden voor samenwerking.

Vertrouwen en motivatie

Ondernemen kan soms een uitdagende en eenzame reis zijn. Door deel te nemen aan deze training kun je samen met gelijkgestemden elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Dit kan jouw vertrouwen vergroten en je gemotiveerd houden om jouw doelen te bereiken.

Persoonlijke groei en zelfvertrouwen

Naast het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden, kan ondernemerstraining ook bijdragen aan je persoonlijke groei. Jij bent echt niet de enige met twijfels, uitstellen, tegenslagen, onzichtbaar blijven en andere zaken die belemmerend kunnen werken. Dit kan je helpen om zelfverzekerder te worden in je rol als ondernemer en om te groeien op het gebied van zelfreflectie, persoonlijk leiderschap en het omgaan met uitdagingen.

Toegang tot ondersteuning en begeleiding

Onze ondersteuning en begeleiding van ervaren trainers is heel waardevol. We helpen je bij het stellen van doelen, het ontwikkelen van een actieplan en het overwinnen van obstakels op je ondernemersreis. Het kan essentieel zijn voor je groei en succes om te leren van ervaren ondernemers en experts in de branche. Deze mentoren kunnen waardevol advies en begeleiding bieden bij het oplossen van uitdagingen en het nemen van beslissingen.

Kom maar op met de concurrentie

Zet je bedrijf op de wereldkaart. Je kunt meteen alle nieuwe kennis en vaardigheden toepassen in je bedrijf, waardoor jij je kunt onderscheiden van anderen in jouw markt en beter kunt inspelen op veranderende trends en behoeften. Niet tegen je concurrentie op kijken, laat ze voortaan naar jouw kijken.

Verbeterde slagingskansen

Onze training kan u helpen om uw kansen op succes als ondernemer te vergroten. Door de juiste kennis, vaardigheden en ondersteuning te krijgen, kunt u uw bedrijf beter opzetten en beheren.

En nog meer ....

Ontdek hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en jouw persoonlijke groei stimuleert met onze krachtige ondernemerstraining. Of je nu een beginnende ondernemer bent of al ervaring hebt, deze training is een waardevolle investering om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren en jouw zakelijke succes te vergroten.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, maar ga direct aan de slag.

Waar je ook naar op zoek bent – persoonlijke ontwikkeling, professionele vaardigheden, technische kennis of creatieve vaardigheden – deze online training heeft alles in huis om aan jouw interesses te voldoen.

Wat het nog beter maakt, is dat je deze training kunt volgen vanaf jouw eigen computer, tablet of smartphone. Hierdoor kun je flexibel plannen en in jouw eigen tempo leren, waar je ook bent.

Verbeter je vaardigheden

Verbeter jouw vaardigheden op verschillende gebieden, zoals marketing, financieel beheer, communicatie en meer. Dit zijn cruciale onderdelen voor succes in jouw onderneming.

Online Toegang

Het mooie van online training is dat het efficiënt, flexibel en kosteneffectief is. Je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt, zonder beperkingen.

Up-to-date inhoud

 

Met onze up-to-date inhoud heb je altijd toegang tot de actuele informatie en vaardigheden die relevant zijn voor jouw vakgebied.

Breed scala onderwerpen

Daarnaast biedt onze online training een breed scala aan onderwerpen, zodat je specifiek kunt ontdekken wat relevant is voor jouw onderneming en behoeften.

Experts

Online Trainingen worden vaak gegeven door experts op hun vakgebied. Dit betekent dat je kunt leren van de besten in het veld, ongeacht waar je je bevindt.
Ze zullen u begeleiden en ondersteunen tijdens uw leertraject.

Bepaal zelf je agenda

Afhankelijk van je abonnement bieden we je maandenlang toegang tot het trainingsmateriaal. Dit betekent dat je tijdens deze periode altijd kunt terugkeren naar de inhoud om opnieuw te lezen, luisteren, kijken of te verwijzen naar specifieke informatie.

Online community

Daarnaast word je onderdeel van onze online community, waar je kunt netwerken met andere ondernemers en ervaringen kunt uitwisselen. Hier kun je ook ondersteuning vinden wanneer je advies, hulp of inspiratie nodig hebt.

Interactief

En om jouw ervaring zo boeiend en effectief mogelijk te maken, bieden we interactieve leermiddelen zoals video’s, casestudies, oefeningen en zelfs vraag-en-antwoordsessies met experts tijdens live-online sessies.

Voortgang

Wil je jouw voortgang bijhouden? Geen probleem! Onze online training biedt functies waarmee je kunt zien hoe ver je bent gekomen en wat je nog moet bereiken.

 

Online community WINSTMAKERS

Doe je mee?

Leer slim ondernemen en til jouw bedrijf naar nieuwe hoogten met onze ondernemerstraining. Schrijf je nu in voor slechts € 47,- (normaal € 197,-).

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Pauline Mulders

Winstcoach ZZP en MKB

Auteur van het boek: Slimmer Ondernemen met Winstversnellers

Een prachtig en handig boek van meer dan 500 pagina’s vol met tips en weetjes hoe jij jouw bedrijf kunt starten, laten groeien en opschalen door slimmer ondernemen.

Pauline is al meer dan 25 jaar ondernemer en heeft vele ondernemers geholpen met hun bedrijf. Door jarenlange ervaring met cijfers ziet ze al snel hoe jij je bedrijf winstgevender kunt maken.

Als je alleen geïnteresseerd bent in het boek "Slimmer Ondernemen met Winstversnellers", kun je dit nu bestellen voor slechts € 19,-

en wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Deze prijs in incl. btw.