Klanten vinden, Klanten binden, hoe doe je dat?

Gratis online workshop

Klanten vinden Klanten binden

 

Ben jij ZZP en wil jij jouw bedrijf een boost geven? Doe dan mee met onze challenge

In die challenge gaan we samen aan de slag om succesvol in beeld te komen bij jouw doelgroep.

Op internet Zie ik vele berichten langs komen dat je met kleine moeite veel kunt verdienen. Zo werkt het niet, het is niet even snel rijk worden.

Het is immers je bedoeling toch om de klanten goed te helpen?

Klanten vinden en binden
admin-online business class

Jij wilt je klanten goed helpen toch?

In deze challenge ga je leren hoe je zelf goed aan de slag kunt. Het is de bedoeling om met regelmatige kleine stappen in beeld te komen bij jouw doelgroep zodat zij jou leren kennen en gaan leren vertrouwen.

En hoe je dit in weinig tijd kunt doen zodat je het makkelijk in kunt passen in jouw overvolle agenda. Juist door deze methode krijg je meer overzicht en kost het je veel minder tijd.

Maak er een goed plan voor

Het heeft tijd nodig en daar moet je met een goed plan aan werken. Dat plan gaan we maken. Ik ga je leren hoe je dat aan kunt pakken, de do’s en ook de dont’s.

Want ik zie ook vaak berichten voorbij komen die het juist NIET goed aan pakken, de fouten die ik regelmatig zie leg ik je uit zodat jij ze niet hoeft te maken.

Is het allemaal langdradige theorie? Nee, juist niet. Het zijn kleine tips, lessen en opdrachten die jij direct voor jouw eigen bedrijf kunt gaan inzetten.

Helemaal gratis, geen verplichtingen. Ik ben een groot voorstander van het principe: GEVEN. Dat ga ik je ook uitleggen hoe dat werkt en waarom dat het zo fijn is om door geven al personen te helpen.

klanten vinden

Met gratis marketingsplanner en vele tips.


Doe je mee?

"Ik ben Pauline Mulders van Admin-online. Ik ben een financieel businesscoach voor ZZP en kan je leren hoe jij meer winst creëert met jouw eigen bedrijf."
Pauline Mulders
Pauline Mulders
Financieel Business Coach ZZP

Ja, ik doe mee!

Admin-online Business Class